Door team :
Dynamo
Gepubliceerd:
Lunch
Lunch
3 Persons
3 Persons
Voorbereiding:
60 mins
Voorbereiding:
90
Kooktijd:
90 mins
Kooktijd:
60
Ingrediënten
%ingredient-rating%
1 count Avocados
1 count Avocados
%ingredient-rating%
3 teaspoons olijfolie
3 teaspoons olijfolie
%ingredient-rating%
2 teaspoons Citroensap
2 teaspoons Citroensap
%ingredient-rating%
1 count Onion
1 count Onion
%ingredient-rating%
1 count tomato
1 count tomato
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Voeg in een kleine kom 1 eetlepel extra vergine olijfolie en de schil van 1 kleine citroen toe.
2
Voeg 1 tot 2 theelepels citroensap toe.
3
Doe de gehakte uien, tomaten en peterselie in een mengkom.

Recept geplaatst door team:
Dynamo
Deze salade kan van tevoren worden gemaakt en vervolgens een paar uur in de koelkast worden bewaard.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]