Door team :
25k CLJ
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
2 Persons
2 Persons
Voorbereiding:
30 mins
Voorbereiding:
60
Kooktijd:
60 mins
Kooktijd:
30
Ingrediënten
%ingredient-rating%
144 gram Boter
144 gram Boter
%ingredient-rating%
144 gram Castormelis suiker
144 gram Castormelis suiker
%ingredient-rating%
100 gram Witte basterd suiker
100 gram Witte basterd suiker
%ingredient-rating%
44 gram Bruine basterd suiker
44 gram Bruine basterd suiker
%ingredient-rating%
62 gram Heelei
62 gram Heelei
%ingredient-rating%
324 gram Patentbloem
324 gram Patentbloem
%ingredient-rating%
12 gram Gemengd bakpoeder
12 gram Gemengd bakpoeder
%ingredient-rating%
10 gram Limoenrasp
10 gram Limoenrasp
%ingredient-rating%
13 gram Limoensap
13 gram Limoensap
%ingredient-rating%
10 gram Sinaasappelrasp
10 gram Sinaasappelrasp
%ingredient-rating%
6 gram Basilicum
6 gram Basilicum
%ingredient-rating%
300 gram Pure chocolade
300 gram Pure chocolade
Prijs
€ 4-6
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 0 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
weeg grondstoffen af.
2
maak boter zacht in machine.
3
Voeg suikers toe en laat door draaien.
4
Voeg heelei en limoensap toe.
5
Rasp je limoenen en sinaasappels. Voeg vervolgens toe.
6
Hak je basilicum fijn. Voeg het ook toe.
7
Zeef je bloem samen met gemengd bakpoeder. Voeg het toe.
8
Na dat je deeg is gevormd. Laat je het rusten in de koeling voor 10 min.
9
Zet bakplaten klaar en vet ze in.
10
Haal het deeg uit de koeling. Daarna gebruik je een ijs-schep lepel om het deeg te verdelen.
11
Bak het in de oven op 180 graden Celsius voor 21 min. De tijd kan verschillen per oven.
12
Los de koeken van de bakplaat en laat ze afkoelen.
13
Dip de koeken voor de helft in pure chocolade.

Recept geplaatst door team:
25k CLJ
Het is een frisse en unieke koek met een strakke afwerking.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]