Door team :
24K Kevin
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
4 Persons
4 Persons
Voorbereiding:
10 mins
Voorbereiding:
60
Kooktijd:
60 mins
Kooktijd:
10
Ingrediënten
%ingredient-rating%
200 g Bloem
200 g Bloem
%ingredient-rating%
1 tl Bakpoeder
1 tl Bakpoeder
%ingredient-rating%
1 tl Zout
1 tl Zout
%ingredient-rating%
2 el Gehakte basilicumblaadjes
2 el Gehakte basilicumblaadjes
%ingredient-rating%
100 g Fijngesneden spruitjes
100 g Fijngesneden spruitjes
%ingredient-rating%
2 . Lente ui, fijngesneden
2 . Lente ui, fijngesneden
%ingredient-rating%
50 ml Olijfolie
50 ml Olijfolie
%ingredient-rating%
100 ml Water
100 ml Water
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
1. Verwarm de oven op 180 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2
2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder en zout.
3
3. Voeg de gehakte basilicumblaadjes, fijngesneden spruitjes en lente-ui toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
4
4. Voeg geleidelijk de olijfolie toe aan het droge mengsel en roer tot alles goed gemengd is.
5
5. Voeg vervolgens geleidelijk het water toe en kneed het deeg tot een samenhangend geheel.
6
6. Verdeel het deeg in gelijke porties en rol deze uit tot lange dunne stengels (Vlecht deze eventueel).
7
Leg de stengels op de bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
8
8. Laat de broodstengels afkoelen op een rooster.

Recept geplaatst door team:
24K Kevin
Kruidige broodstengels.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]