Broodstengels

Door team :

24K Kevin

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

4 Persons

4 Persons

Voorbereiding:
10 mins

Voorbereiding:
60

Kooktijd:
60 mins

Kooktijd:
10

Ingrediënten

%ingredient-rating%
200 g Bloem
%ingredient-rating%
1 tl Bakpoeder
%ingredient-rating%
1 tl Zout
%ingredient-rating%
2 el Gehakte basilicumblaadjes
%ingredient-rating%
100 g Fijngesneden spruitjes
%ingredient-rating%
2 . Lente ui, fijngesneden
%ingredient-rating%
50 ml Olijfolie
%ingredient-rating%
100 ml Water

Prijs

€ 0-2

Gebruikersbeoordeling

Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    1. Verwarm de oven op 180 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • 2
    2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder en zout.
  • 3
    3. Voeg de gehakte basilicumblaadjes, fijngesneden spruitjes en lente-ui toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
  • 4
    4. Voeg geleidelijk de olijfolie toe aan het droge mengsel en roer tot alles goed gemengd is.
  • 5
    5. Voeg vervolgens geleidelijk het water toe en kneed het deeg tot een samenhangend geheel.
  • 6
    6. Verdeel het deeg in gelijke porties en rol deze uit tot lange dunne stengels (Vlecht deze eventueel).
  • 7
    Leg de stengels op de bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  • 8
    8. Laat de broodstengels afkoelen op een rooster.
  • Recept geplaatst door team:

    Kruidige broodstengels.

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?