Door team :
De drie musketiers
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
10 Persons
10 Persons
Voorbereiding:
20 mins
Voorbereiding:
120
Kooktijd:
120 mins
Kooktijd:
20
Ingrediënten
Prijs
€ 2-4
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
instructies
week de gelatine in koud water
schil mango's en snijd de in stukjes pers de sap uit de sinasappelsap
pureer de sinasappelsap met mango tot gladde massa
verwarm klein beetje water en voeg de gelatine toe totdat het opgelost is
voeg de gelatine toe aan de pure mengsel
klop de slagroom op en voeg daarna de poedersuiker tot smaak toe
meng de pure en de slagroom tot glad
verdeel de mouse in glaasjes en zet ze minstens 2 uur in de koeling tot dat ze stijf zijn
je kan er munt bij doen als garnering

Recept geplaatst door team:
De drie musketiers
3 mangos 2sinasappels 1granaatappel poedersuiker op smaak 200ml slagroom 2 geltine blaadjes
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]