Kruidenboterbonbon

Door team :

24K Kevin

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

10 Persons

10 Persons

Voorbereiding:
5 mins

Voorbereiding:
30

Kooktijd:
30 mins

Kooktijd:
5

Ingrediënten

%ingredient-rating%
30 g Muntblaadjes
%ingredient-rating%
30 g Basilicumblaadjes
%ingredient-rating%
30 g Spruitjesblaadjes
%ingredient-rating%
30 g Lente-ui
%ingredient-rating%
200 g Ongezouten boter
%ingredient-rating%
0 (naar smaak) Zout

Prijs

€ 0-2

Gebruikersbeoordeling

Waardering 2 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    1. Zet de boter buiten de koelkast tot het op kamertemperatuur is.
  • 2
    2. Was de kruiden en dep droog.
  • 3
    3. Hak de kruiden en meng ze door de zachte boter in een kom.
  • 4
    4. Voeg naar smaak zout toe.
  • 5
    5. Vorm kleine balletjes van de boter en leg op een bakplaat met bakpapier.
  • 6
    6. Zet de bakplaat in de vriezer en laat de bonbons minimaal 30 minuten bevriezen, zodat ze stevig worden.
  • 7
    7. Haal de boterbonbons uit de vriezer en rol ze eventueel door extra gehakte kruiden.
  • Recept geplaatst door team:

    Groene gezouten kruidenboterbonbons.

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?