Door team :
24K Kevin
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
10 Persons
10 Persons
Voorbereiding:
5 mins
Voorbereiding:
30
Kooktijd:
30 mins
Kooktijd:
5
Ingrediënten
%ingredient-rating%
30 g Muntblaadjes
30 g Muntblaadjes
%ingredient-rating%
30 g Basilicumblaadjes
30 g Basilicumblaadjes
%ingredient-rating%
30 g Spruitjesblaadjes
30 g Spruitjesblaadjes
%ingredient-rating%
30 g Lente-ui
30 g Lente-ui
%ingredient-rating%
200 g Ongezouten boter
200 g Ongezouten boter
%ingredient-rating%
0 (naar smaak) Zout
0 (naar smaak) Zout
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 2 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
1. Zet de boter buiten de koelkast tot het op kamertemperatuur is.
2
2. Was de kruiden en dep droog.
3
3. Hak de kruiden en meng ze door de zachte boter in een kom.
4
4. Voeg naar smaak zout toe.
5
5. Vorm kleine balletjes van de boter en leg op een bakplaat met bakpapier.
6
6. Zet de bakplaat in de vriezer en laat de bonbons minimaal 30 minuten bevriezen, zodat ze stevig worden.
7
7. Haal de boterbonbons uit de vriezer en rol ze eventueel door extra gehakte kruiden.

Recept geplaatst door team:
24K Kevin
Groene gezouten kruidenboterbonbons.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]