Door team :
25K Silver
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
1 Persons
1 Persons
Voorbereiding:
60 mins
Voorbereiding:
30
Kooktijd:
30 mins
Kooktijd:
60
Ingrediënten
%ingredient-rating%
240 G Theebiscuitjes
240 G Theebiscuitjes
%ingredient-rating%
100 G Boter
100 G Boter
%ingredient-rating%
200 G Mango
200 G Mango
%ingredient-rating%
200 G Gezoete slagroom
200 G Gezoete slagroom
%ingredient-rating%
200 G Poedersuiker
200 G Poedersuiker
%ingredient-rating%
15 G Vanillesuiker
15 G Vanillesuiker
%ingredient-rating%
200 G Roomkaas
200 G Roomkaas
%ingredient-rating%
5 G Munt
5 G Munt
%ingredient-rating%
2 Stuks Gelatine blaadjes
2 Stuks Gelatine blaadjes
%ingredient-rating%
700 G Roomkaas
700 G Roomkaas
%ingredient-rating%
120 G Poedersuiker
120 G Poedersuiker
%ingredient-rating%
2 Stuks Gelatine blaadjes
2 Stuks Gelatine blaadjes
%ingredient-rating%
1 Stuk Limoen
1 Stuk Limoen
Prijs
€ 2-4
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 2.7 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Smelt de boter
Blend de theebiscuitjes
Meng de boter met de kruimels van de biscuitjes.
Vul de vormen met het mengsel tot er 80 gram in zit.
- Bereid de vulling:
- Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water.
- Klop de slagroom met de poedersuiker en vanillesuiker stijf.
- Mix de roomkaas erdoor.
- Maak de mangopuree:
- Pureer de mango met een staafmixer of blender.
-
- Verwarm een klein beetje van de puree in een pannetje (niet laten koken) en los de uitgeknepen gelatine hierin op.
- Meng dit door de rest van de mangopuree en spatel het voorzichtig door de roomkaasmix.
Giet in de vorm:
• Verdeel het mengsel over de (afgekoelde) koekjesbodem of gebruik een glazen schaaltje zonder bodem.
- Week de gelatine:
- Laat de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water weken.
- Maak de vulling:
- Meng de roomkaas met de suiker tot een romig geheel.
- Voeg de limoenrasp en het limoensap toe en meng goed.
- Los de gelatine op:
- Verwarm een klein beetje limoensap in een pannetje (niet laten koken).
- Knijp de gelatine uit en los deze op in het warme limoensap.
- Roer dit door het roomkaasmengsel.
- Vorm en opstijven:
- Giet het mengsel over de koekjesbodem of in een schaal.
- Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

Recept geplaatst door team:
25K Silver
Lekker hapje
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]