Mango broodje Test

Door team :

25K Silver

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

1 Persons

1 Persons

Voorbereiding:
60 mins

Voorbereiding:
30

Kooktijd:
30 mins

Kooktijd:
60

Ingrediënten

%ingredient-rating%
240 G Theebiscuitjes
%ingredient-rating%
100 G Boter
%ingredient-rating%
200 G Mango
%ingredient-rating%
200 G Gezoete slagroom
%ingredient-rating%
200 G Poedersuiker
%ingredient-rating%
15 G Vanillesuiker
%ingredient-rating%
200 G Roomkaas
%ingredient-rating%
5 G Munt
%ingredient-rating%
2 Stuks Gelatine blaadjes
%ingredient-rating%
700 G Roomkaas
%ingredient-rating%
120 G Poedersuiker
%ingredient-rating%
2 Stuks Gelatine blaadjes
%ingredient-rating%
1 Stuk Limoen

Prijs

€ 2-4

Gebruikersbeoordeling

Waardering 2.7 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Smelt de boter Blend de theebiscuitjes Meng de boter met de kruimels van de biscuitjes. Vul de vormen met het mengsel tot er 80 gram in zit. - Bereid de vulling: - Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water. - Klop de slagroom met de poedersuiker en vanillesuiker stijf. - Mix de roomkaas erdoor. - Maak de mangopuree: - Pureer de mango met een staafmixer of blender. - - Verwarm een klein beetje van de puree in een pannetje (niet laten koken) en los de uitgeknepen gelatine hierin op. - Meng dit door de rest van de mangopuree en spatel het voorzichtig door de roomkaasmix. Giet in de vorm: • Verdeel het mengsel over de (afgekoelde) koekjesbodem of gebruik een glazen schaaltje zonder bodem. - Week de gelatine: - Laat de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water weken. - Maak de vulling: - Meng de roomkaas met de suiker tot een romig geheel. - Voeg de limoenrasp en het limoensap toe en meng goed. - Los de gelatine op: - Verwarm een klein beetje limoensap in een pannetje (niet laten koken). - Knijp de gelatine uit en los deze op in het warme limoensap. - Roer dit door het roomkaasmengsel. - Vorm en opstijven: - Giet het mengsel over de koekjesbodem of in een schaal. - Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  • Recept geplaatst door team:

    Lekker hapje

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?