Door team :
25k Talex test
Gepubliceerd:
Diner
Diner
2 Persons
2 Persons
Voorbereiding:
5 mins
Voorbereiding:
90
Kooktijd:
90 mins
Kooktijd:
5
Ingrediënten
%ingredient-rating%
2 300g per stuk mango
2 300g per stuk mango
%ingredient-rating%
1 50g boter
1 50g boter
%ingredient-rating%
1 60g bloem
1 60g bloem
%ingredient-rating%
1 100g granaatappel
1 100g granaatappel
%ingredient-rating%
1 100g suiker
1 100g suiker
%ingredient-rating%
1 2g steranijs
1 2g steranijs
%ingredient-rating%
3 4g munt
3 4g munt
%ingredient-rating%
4 2g tonkaboon
4 2g tonkaboon
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
schil de mango en bewaar de schil
2
snij de mango in brunoise
3
maak de granaatappel schoon
4
zet pan op met water doe de suiker, mangoschil en alle specerijen in het pannetje laat zachtjes inkoken 20minuten
5
pak een andere pan laat de boter erin smelten en doe dan de bloem erbij maak een roux
6
zeef je suikerwater met alle specerijen
7
als je roux is afgekoeld doe de suikerwater erbij en voeg de mango en granaatappel toe tot je een homogene massa hebt
8
doe in spuitzak spuit op een plaat en laat even rusten in de vriezer tot het hard word
9
paneer je kroket met bloem ei en paneermeel
10
frituur je kroket 2/3minuten

Recept geplaatst door team:
25k Talex test
.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]