Mango kroket

Door team :

25k Talex test

Gepubliceerd:

Diner

Diner

2 Persons

2 Persons

Voorbereiding:
5 mins

Voorbereiding:
90

Kooktijd:
90 mins

Kooktijd:
5

Ingrediënten

%ingredient-rating%
2 300g per stuk mango
%ingredient-rating%
1 50g boter
%ingredient-rating%
1 60g bloem
%ingredient-rating%
1 100g granaatappel
%ingredient-rating%
1 100g suiker
%ingredient-rating%
1 2g steranijs
%ingredient-rating%
3 4g munt
%ingredient-rating%
4 2g tonkaboon

Prijs

€ 0-2

Gebruikersbeoordeling

Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    schil de mango en bewaar de schil
  • 2
    snij de mango in brunoise
  • 3
    maak de granaatappel schoon
  • 4
    zet pan op met water doe de suiker, mangoschil en alle specerijen in het pannetje laat zachtjes inkoken 20minuten
  • 5
    pak een andere pan laat de boter erin smelten en doe dan de bloem erbij maak een roux
  • 6
    zeef je suikerwater met alle specerijen
  • 7
    als je roux is afgekoeld doe de suikerwater erbij en voeg de mango en granaatappel toe tot je een homogene massa hebt
  • 8
    doe in spuitzak spuit op een plaat en laat even rusten in de vriezer tot het hard word
  • 9
    paneer je kroket met bloem ei en paneermeel
  • 10
    frituur je kroket 2/3minuten
  • Recept geplaatst door team:

    .

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?