Door team :
23B wat een bak ellende
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
2 Persons
2 Persons
Voorbereiding:
45 mins
Voorbereiding:
45
Kooktijd:
45 mins
Kooktijd:
45
Ingrediënten
%ingredient-rating%
500 g restroom bladerdeeg
500 g restroom bladerdeeg
%ingredient-rating%
1 stuk granaatappel
1 stuk granaatappel
%ingredient-rating%
30 g suiker
30 g suiker
%ingredient-rating%
200 g limoensap
200 g limoensap
%ingredient-rating%
60 g mango sap
60 g mango sap
%ingredient-rating%
250 g boter
250 g boter
%ingredient-rating%
4 stuk heel ei
4 stuk heel ei
%ingredient-rating%
50 g granaatappel stukjes
50 g granaatappel stukjes
%ingredient-rating%
2 stuk limoen schil
2 stuk limoen schil
%ingredient-rating%
70 g suiker
70 g suiker
%ingredient-rating%
100 g water
100 g water
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 4.1 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding

Recept geplaatst door team:
23B wat een bak ellende
1. Limoen en mango persen en de limoen schillen 2.Limoen rasp, suiker en roomboter verhitten op warme au bain-marie. (middelhoog vuur) 3.Laten smelten en rustig een gladde massa creëren. 4.Eieren stuk voor stuk toevoegen, (goed blijven roeren. 5.Rustig blijven roeren totdat hij steeds dikker wordt, (moet yoghurt dikte worden) duur ong 20 min 6.In juiste vormen gieten en in de shock vriezer plaatsen 1.Granaatappel sap en suiker op middelhoog vuur 2.Suiker laten smelten tot een egale massa 3.Uitgieten op silicone papier en hard laten worden. 4.In stukjes breken zodra is afgekoeld 1.Suiker water maken: water en suiker op middelhoog vuur 2.Suiker laten smelten tot een egale massa 3.Dun gesneden limoen schil er in 4.Er in laten koken 5.Limoen er uit en laten hard worden 1.Bladerdeeg uitrollen op 3 mm 2.Stukjes snijden van 10 bij 6 bij cm , voor onderkant en bovenkant. 3.Voor de bovenkant patronen in maken. 4.Bevroren limoen mango curd in het midden leggen 5.Randen insmeren met water 6.Bovenkant er op leggen en goed aandrukken 7.Licht insmeren met ei 8.Bakken op 180 voor minimaal 30 min 9.Afgekoeld 10.Afgeleren en decoren met granaatappel kroketjes en de gesuikerde limoen schi
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]