Door team :
25k suzanne céline amber show
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
16 Persons
16 Persons
Voorbereiding:
20 mins
Voorbereiding:
60
Kooktijd:
60 mins
Kooktijd:
20
Ingrediënten
%ingredient-rating%
4 stuks mango
4 stuks mango
%ingredient-rating%
5 takjes munt
5 takjes munt
%ingredient-rating%
1 half stuk brood
1 half stuk brood
%ingredient-rating%
300 gram suiker
300 gram suiker
%ingredient-rating%
250 gram boter
250 gram boter
%ingredient-rating%
2000 gram mascarpone
2000 gram mascarpone
Prijs
€ 2-4
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 2.5 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
snij het brood in blokjes
2
smelt je boter
3
doe de suiker in een kom.
4
dip het brood in de gesmolten boter, en vervolgens door de suiker, leg het op een bakplaat.
5
bak het 10/15 minuten op 220 graden.
6
klop de mascarpone met de helft van de suiker op.
7
snijdt de mango en schil het, bewaar de pit en schil.
8
breng 3 kopjes suiker, 3 kopjes water en de schil van een mango met de pit aan de kook. kook het voor 12 minuten en zeef het.
9
als de siroop is afgekoeld, voeg dan de blaadjes van de munt toe en blend de siroop.
10
blend de stukjes mango met wat water.
11
doe de mascarpone in de bakjes
12
doe het brood in de bakjes
13
doe de mango munt siroop op het brood
14
doe weer een laagje mascarpone op het brood
15
doe de mangopuree erop en smeer het uit
16
doe 2 munt blaadjes op de bovenkant

Recept geplaatst door team:
25k suzanne céline amber show
doe de stukjes brood op de bodem van het bakje/vorm
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]