mango munt tiramisu

Door team :

25k suzanne céline amber show

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

16 Persons

16 Persons

Voorbereiding:
20 mins

Voorbereiding:
60

Kooktijd:
60 mins

Kooktijd:
20

Ingrediënten

%ingredient-rating%
4 stuks mango
%ingredient-rating%
5 takjes munt
%ingredient-rating%
1 half stuk brood
%ingredient-rating%
300 gram suiker
%ingredient-rating%
250 gram boter
%ingredient-rating%
2000 gram mascarpone

Prijs

€ 2-4

Gebruikersbeoordeling

Waardering 2.5 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    snij het brood in blokjes
  • 2
    smelt je boter
  • 3
    doe de suiker in een kom.
  • 4
    dip het brood in de gesmolten boter, en vervolgens door de suiker, leg het op een bakplaat.
  • 5
    bak het 10/15 minuten op 220 graden.
  • 6
    klop de mascarpone met de helft van de suiker op.
  • 7
    snijdt de mango en schil het, bewaar de pit en schil.
  • 8
    breng 3 kopjes suiker, 3 kopjes water en de schil van een mango met de pit aan de kook. kook het voor 12 minuten en zeef het.
  • 9
    als de siroop is afgekoeld, voeg dan de blaadjes van de munt toe en blend de siroop.
  • 10
    blend de stukjes mango met wat water.
  • 11
    doe de mascarpone in de bakjes
  • 12
    doe het brood in de bakjes
  • 13
    doe de mango munt siroop op het brood
  • 14
    doe weer een laagje mascarpone op het brood
  • 15
    doe de mangopuree erop en smeer het uit
  • 16
    doe 2 munt blaadjes op de bovenkant
  • Recept geplaatst door team:

    doe de stukjes brood op de bodem van het bakje/vorm

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?