Mangojam

Door team :

25k Baksteentegelmannen

Gepubliceerd:

Ontbijt

Ontbijt

2 Persons

2 Persons

Voorbereiding:
25 mins

Voorbereiding:
10

Kooktijd:
10 mins

Kooktijd:
25

Ingrediënten

%ingredient-rating%
5 - mango's
%ingredient-rating%
437 gram Confituursuiker
%ingredient-rating%
200 ml Limoensap

Prijs

€ 2-4

Gebruikersbeoordeling

Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees weg van de pit. Doe het vruchtvlees in een kookpot met een bodempje water.
  • 2
    Breng de mangostukjes en het sap van de limoenen samen aan de kook totdat er een moes ontstaat met kleinere stukken mango's ontstaat.
  • 3
    Haal de kookpot van het vuur en los de suiker op in het fruitmengsel.
  • 4
    Vervolgens brengt u alles terug aan de kook tot de gewenste dikte en smaak.
  • 5
    Dan kan de mangojam in de bokaaltjes bewaart worden.
  • Recept geplaatst door team:

    Mangojam is niet alleen een heerlijke toevoeging aan het ontbijt of een dessert, maar ook een product dat de zoetigheid van de mango in een geconcentreerde vorm bewaart. Mangojam wordt vaak gebruikt als broodbeleg, als vulling voor gebak of als zoete toevoeging aan desserts.

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?