Door team :
25k Baksteentegelmannen
Gepubliceerd:
Ontbijt
Ontbijt
2 Persons
2 Persons
Voorbereiding:
25 mins
Voorbereiding:
10
Kooktijd:
10 mins
Kooktijd:
25
Ingrediënten
%ingredient-rating%
5 - mango's
5 - mango's
%ingredient-rating%
437 gram Confituursuiker
437 gram Confituursuiker
%ingredient-rating%
200 ml Limoensap
200 ml Limoensap
Prijs
€ 2-4
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees weg van de pit. Doe het vruchtvlees in een kookpot met een bodempje water.
2
Breng de mangostukjes en het sap van de limoenen samen aan de kook totdat er een moes ontstaat met kleinere stukken mango's ontstaat.
3
Haal de kookpot van het vuur en los de suiker op in het fruitmengsel.
4
Vervolgens brengt u alles terug aan de kook tot de gewenste dikte en smaak.
5
Dan kan de mangojam in de bokaaltjes bewaart worden.

Recept geplaatst door team:
25k Baksteentegelmannen
Mangojam is niet alleen een heerlijke toevoeging aan het ontbijt of een dessert, maar ook een product dat de zoetigheid van de mango in een geconcentreerde vorm bewaart. Mangojam wordt vaak gebruikt als broodbeleg, als vulling voor gebak of als zoete toevoeging aan desserts.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]