Door team :
ST incorporated
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
2 Persons
2 Persons
Voorbereiding:
30 mins
Voorbereiding:
190
Kooktijd:
190 mins
Kooktijd:
30
Ingrediënten
%ingredient-rating%
120 gram water
120 gram water
%ingredient-rating%
22 gram gelatine
22 gram gelatine
%ingredient-rating%
380 gram glace
380 gram glace
%ingredient-rating%
385 gram blanke stroop
385 gram blanke stroop
%ingredient-rating%
120 gram water
120 gram water
%ingredient-rating%
2 gram zout
2 gram zout
%ingredient-rating%
2 gram vanille
2 gram vanille
%ingredient-rating%
99 gram water
99 gram water
%ingredient-rating%
33 gram gelatine
33 gram gelatine
%ingredient-rating%
570 gram glace
570 gram glace
%ingredient-rating%
577 gram blanke stroop
577 gram blanke stroop
%ingredient-rating%
90 gram water
90 gram water
%ingredient-rating%
90 gram mango
90 gram mango
%ingredient-rating%
4 gram zout
4 gram zout
%ingredient-rating%
4 g vanille
4 g vanille
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3.8 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
MangoMellow
Mengsel PZ:
700g poedersuiker
70g zetmeel
1. In de kom van een staande mixer, voeg water toe en meng met poedergelatine tot gecombineerd. Laat het zitten
2. In een middelgrote pan, voeg kristalsuiker, glucosestroop, een snufje zout en water toe. Meng om te combineren.
3. Zet op middelhoog vuur en breng aan de kook. Kook tot 115 C en haal onmiddellijk van het vuur.
4. In een staande mixer met de garde, klop de gelatine kort op lage snelheid voordat je langzaam de siroop langs de zijkant van de kom laat stromen. Verhoog geleidelijk de snelheid tot hoog.
5. Blijf op hoge snelheid kloppen terwijl je alle siroop toevoegt. Blijf nog 5 minuten kloppen.
6. Klop vlak voor het verwijderen uit de staande mixer de vanille-extract erdoor tot het is gecombineerd.
7. Verwijder onmiddellijk uit de staande mixer en giet onmiddellijk in de bestoven bakvorm. Maak het gelijk met vochtige handen
8. Laat het onbedekt voor 2 uur.
9. Bestuif de bovenkant met PZ voordat je de zijkanten wegklapt met een spatel.
10.Leg op een licht met bloem bestoven oppervlak en snijd met een voorzichtig geolied en gepoederd mes.
Bestrooi de gesneden stukjes met meer PZ en rol ze door voordat je ze serveert of in de koelkast bewaart.

Recept geplaatst door team:
ST incorporated
0
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]