Door team :
25k De Blondjes
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
8 Persons
8 Persons
Voorbereiding:
30 mins
Voorbereiding:
60
Kooktijd:
60 mins
Kooktijd:
30
Ingrediënten
%ingredient-rating%
500 gram Mango
500 gram Mango
%ingredient-rating%
500 gram Appel
500 gram Appel
%ingredient-rating%
286 gram Vetstof
286 gram Vetstof
%ingredient-rating%
174 gram Basterdsuiker
174 gram Basterdsuiker
%ingredient-rating%
76 gram Melissuiker (standaard)
76 gram Melissuiker (standaard)
%ingredient-rating%
2 gram Vanillesuiker
2 gram Vanillesuiker
%ingredient-rating%
3 gram Zout
3 gram Zout
%ingredient-rating%
4 gram Citroenrasp
4 gram Citroenrasp
%ingredient-rating%
16 gram Heelei
16 gram Heelei
%ingredient-rating%
328 gram Zeeuwse bloem (T45)
328 gram Zeeuwse bloem (T45)
%ingredient-rating%
104 gram Patentbloem (T65)
104 gram Patentbloem (T65)
%ingredient-rating%
2 gram Bakpoeder
2 gram Bakpoeder
%ingredient-rating%
1 gram Koolzuur
1 gram Koolzuur
%ingredient-rating%
35 gram Citroenrasp
35 gram Citroenrasp
%ingredient-rating%
100 gram Melissuiker (standaard)
100 gram Melissuiker (standaard)
%ingredient-rating%
80 gram Brood
80 gram Brood
%ingredient-rating%
25 gram Gele-roompoeder
25 gram Gele-roompoeder
Prijs
€ 6-8
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 2.7 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Conditioneer de grondstoffen.
2
Meng de vetstof, de suikers, de citroenrasp, het zout en het heelei.
3
Als deze grondstoffen gemengd zijn, voeg dan het bloem toe en draai af als een deeg.
4
Koel het deeg.
5
Maak de vulling. Schil de mango en de appel en snij ze in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm.
6
Voeg hier de citroenrasp en suiker bij en roer door elkaar.
7
Rol het deeg uit tot 5 mm en fonceer de vormen.
8
Kruimel het brood en leg dit op de bodem.
9
Verdeel de vulling over de twee vormen.
10
Rol het overige deeg uit tot 2,75 mm en snij hier banen van. Leg deze banen in een ruitjespatroon over de taart.
11
Bestrijk de taarten met ei.
12
Bak de taarten op kap 210 graden Celsius - vloer 205 graden Celsius in circa 20 minuten.
13
Koel en los de taarten.

Recept geplaatst door team:
25k De Blondjes
...
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]