Door team :
25k JIL
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
1 Persons
1 Persons
Voorbereiding:
30 mins
Voorbereiding:
60
Kooktijd:
60 mins
Kooktijd:
30
Ingrediënten
%ingredient-rating%
300 gram oud brood
300 gram oud brood
%ingredient-rating%
500 gram melk
500 gram melk
%ingredient-rating%
200 gram castormelissuiker
200 gram castormelissuiker
%ingredient-rating%
250 gram vers heelei
250 gram vers heelei
%ingredient-rating%
15 gram kookroompoeder
15 gram kookroompoeder
%ingredient-rating%
15 gram kaneel
15 gram kaneel
%ingredient-rating%
10 gram vanille
10 gram vanille
%ingredient-rating%
5 gram zout
5 gram zout
%ingredient-rating%
2 stuk mango
2 stuk mango
%ingredient-rating%
31 gram mangosap
31 gram mangosap
%ingredient-rating%
140 gram suiker siroop
140 gram suiker siroop
%ingredient-rating%
4 gram bruine rum
4 gram bruine rum
%ingredient-rating%
50 gram rietsuiker
50 gram rietsuiker
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 2.6 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Mango trempeer: meng de siroop met het suikerwater.
2
Meng dit met de rum.
3
Moskovisch wentelteef: Snijd het brood in gelijke stukken.
4
Verwarm het suiker en de melk in een pannetje tot het suiker is opgelost.
5
Voeg het melk en brood bij elkaar en laat dit staan.
6
Mix de eieren, kookroompoeder, kaneel, vanille, zout en mango.
7
Meng alles bij elkaar.
8
Giet het beslag in ingevette vormpjes (ongeveer 65 gram per vormpje) en bak af voor ongeveer 30 minuten op 180 graden Celsius.
9
Los de wentelteefjes uit de vormpjes en laat even afkoelen.
10
Doop de wentelteefjes in de trempeer, doop ze vervolgens in de rietsuiker.
11
Brand ze af en decoreer naar wens.

Recept geplaatst door team:
25k JIL
Wentelteefje met mamngo vulling en mangotrempeer.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]