moscov. wentel test

Door team :

25k JIL

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

1 Persons

1 Persons

Voorbereiding:
30 mins

Voorbereiding:
60

Kooktijd:
60 mins

Kooktijd:
30

Ingrediënten

%ingredient-rating%
300 gram oud brood
%ingredient-rating%
500 gram melk
%ingredient-rating%
200 gram castormelissuiker
%ingredient-rating%
250 gram vers heelei
%ingredient-rating%
15 gram kookroompoeder
%ingredient-rating%
15 gram kaneel
%ingredient-rating%
10 gram vanille
%ingredient-rating%
5 gram zout
%ingredient-rating%
2 stuk mango
%ingredient-rating%
31 gram mangosap
%ingredient-rating%
140 gram suiker siroop
%ingredient-rating%
4 gram bruine rum
%ingredient-rating%
50 gram rietsuiker

Prijs

€ 0-2

Gebruikersbeoordeling

Waardering 2.6 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Mango trempeer: meng de siroop met het suikerwater.
  • 2
    Meng dit met de rum.
  • 3
    Moskovisch wentelteef: Snijd het brood in gelijke stukken.
  • 4
    Verwarm het suiker en de melk in een pannetje tot het suiker is opgelost.
  • 5
    Voeg het melk en brood bij elkaar en laat dit staan.
  • 6
    Mix de eieren, kookroompoeder, kaneel, vanille, zout en mango.
  • 7
    Meng alles bij elkaar.
  • 8
    Giet het beslag in ingevette vormpjes (ongeveer 65 gram per vormpje) en bak af voor ongeveer 30 minuten op 180 graden Celsius.
  • 9
    Los de wentelteefjes uit de vormpjes en laat even afkoelen.
  • 10
    Doop de wentelteefjes in de trempeer, doop ze vervolgens in de rietsuiker.
  • 11
    Brand ze af en decoreer naar wens.
  • Recept geplaatst door team:

    Wentelteefje met mamngo vulling en mangotrempeer.

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?