pomeleo panna cotta

Door team :

25K Test: Maggie

Gepubliceerd:

Diner

Diner

6 Persons

6 Persons

Voorbereiding:
30 mins

Kooktijd:
30

Ingrediënten

%ingredient-rating%
2 2 pomeleo
%ingredient-rating%
500 ml slagroom
%ingredient-rating%
100 gram suiker
%ingredient-rating%
7 7 gelatine blaadjes
%ingredient-rating%
2 2 citroen
%ingredient-rating%
50 gram bloem
%ingredient-rating%
50 gram boter
%ingredient-rating%
1 tl vanille-extract

Prijs

€ 2-4

Gebruikersbeoordeling

Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    stap 1 leg 5 gelatine blaadjes in koud water
  • 2
    stap2 leg de andere 2 ook in een apart bakje water
  • 3
    stap 3 pak de twee pomeleo's en snij de schil ervan af.
  • 4
    stap 4 snij alles in partjes
  • 5
    stap 5 mix dit in een blender of magi mix
  • 6
    stap 6 haal het overblijfsel door een draadspaan
  • Recept geplaatst door team:

    panna cotta gemaakt van de resten van een pomeleo met een crumble

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?