Door team :
25K Test: Maggie
Gepubliceerd:
Diner
Diner
6 Persons
6 Persons
Voorbereiding:
30 mins
Kooktijd:
30
Ingrediënten
%ingredient-rating%
2 2 pomeleo
2 2 pomeleo
%ingredient-rating%
500 ml slagroom
500 ml slagroom
%ingredient-rating%
100 gram suiker
100 gram suiker
%ingredient-rating%
7 7 gelatine blaadjes
7 7 gelatine blaadjes
%ingredient-rating%
2 2 citroen
2 2 citroen
%ingredient-rating%
50 gram bloem
50 gram bloem
%ingredient-rating%
50 gram boter
50 gram boter
%ingredient-rating%
1 tl vanille-extract
1 tl vanille-extract
Prijs
€ 2-4
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
stap 1
leg 5 gelatine blaadjes in koud water
2
stap2
leg de andere 2 ook in een apart bakje water
3
stap 3
pak de twee pomeleo's en snij de schil ervan af.
4
stap 4
snij alles in partjes
5
stap 5
mix dit in een blender of magi mix
6
stap 6
haal het overblijfsel door een draadspaan

Recept geplaatst door team:
25K Test: Maggie
panna cotta gemaakt van de resten van een pomeleo met een crumble
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]