Pomocello

Door team :

23B Malta

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

6 Persons

6 Persons

Voorbereiding:
60480 mins

Voorbereiding:
60

Kooktijd:
60 mins

Kooktijd:
60480

Ingrediënten

%ingredient-rating%
10 Pomeloschil
%ingredient-rating%
1000 Mililiter Pure alcohol
%ingredient-rating%
2000 Milliter Water
%ingredient-rating%
2000 Gram Suiker

Prijs

€ 0-2

Gebruikersbeoordeling

Waardering 4.8 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Schil de pomelo’s alleen de schil zo min mogelijk wit. Doe ze in een schoongemaakte emmer. Overgiet de schillen met alcohol.
  • 2
    6 weken laten staan zodat de smaak in de alcohol kan trekken. Om de dag even aan schudden
  • 3
    Zeef de schillen uit de alcohol.
  • 4
    Maak suiker siroop door de suiker en water al roerend aan de kook te brengen
  • 5
    Zodra de suiker helemaal is opgelost kan je de pan van het vuur halen en de suikersiroop laten afkoelen
  • 6
    Vermeng de siroop met de alcohol 1 op 1. Of voeg meer suikersiroop toe om de smaak te verzachten.
  • Recept geplaatst door team:

    In plaats van limoncello is er een heerlijke nieuwe variant gemaakt van de reststroom pomollos. Dit heerlijke drankje is goed te nuttigen na het diner.

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?