Door team :
23B Malta
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
6 Persons
6 Persons
Voorbereiding:
60480 mins
Voorbereiding:
60
Kooktijd:
60 mins
Kooktijd:
60480
Ingrediënten
%ingredient-rating%
10 Pomeloschil
10 Pomeloschil
%ingredient-rating%
1000 Mililiter Pure alcohol
1000 Mililiter Pure alcohol
%ingredient-rating%
2000 Milliter Water
2000 Milliter Water
%ingredient-rating%
2000 Gram Suiker
2000 Gram Suiker
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 4.8 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Schil de pomelo’s alleen de schil zo min mogelijk wit. Doe ze in een schoongemaakte emmer. Overgiet de schillen met alcohol.
2
6 weken laten staan zodat de smaak in de alcohol kan trekken. Om de dag even aan schudden
3
Zeef de schillen uit de alcohol.
4
Maak suiker siroop door de suiker en water al roerend aan de kook te brengen
5
Zodra de suiker helemaal is opgelost kan je de pan van het vuur halen en de suikersiroop laten afkoelen
6
Vermeng de siroop met de alcohol 1 op 1. Of voeg meer suikersiroop toe om de smaak te verzachten.

Recept geplaatst door team:
23B Malta
In plaats van limoncello is er een heerlijke nieuwe variant gemaakt van de reststroom pomollos. Dit heerlijke drankje is goed te nuttigen na het diner.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]