Door team :
De drie musketiers
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
10 Persons
10 Persons
Voorbereiding:
20 mins
Voorbereiding:
60
Kooktijd:
60 mins
Kooktijd:
20
Ingrediënten
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3.8 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Instructies:
1. verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een met bakpapier en zet apart.
2. hak de spruitjes, de lente ui sperziebonen en de basilicum fijn.
3. verhit 1 eetlepel olijfolie in de pan en bak de spruitjes.
4. voeg de sperziebonen en de basilicum toe, bak deze nog 4 min mee. breng op smaak met peper, zout, knoflook poeder en koriander.
5. Leg een een vel filodeeg op een schoon werkoppervlak en bestrijk met roomboter. leg een tweede vel filodeeg er bovenop en bestrijk nogmaals met boter, herhaal dit nog 2 maal zodat je vier lagen hebt.
6. verdeel het spruitjesmengsel gelijkmatig over de bovenkant, laat aan de randen een kleine ruimte vrij.
7. rol het filodeeg stevig op, beginnend aan de onderkant tot je een lange rol hebt. Snijd de rol in ongeveer 6 gelijke stukken en leg ze op de voorbereide bakplaat.

Recept geplaatst door team:
De drie musketiers
2. hak de spruitjes, de lente ui sperziebonen en de basilicum fijn. 3. verhit 1 eetlepel olijfolie in de pan en bak de spruitjes. 4. voeg de sperziebonen en de basilicum toe, bak deze nog 4 min mee. breng op smaak met peper, zout, knoflook poeder en koriander. 5. Leg een een vel filodeeg op een schoon werkoppervlak en bestrijk met roomboter. leg een tweede vel filodeeg er bovenop en bestrijk nogmaals met boter, herhaal dit nog 2 maal zodat je vier lagen hebt. 6. verdeel het spruitjesmengsel gelijkmatig
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]