Door team :
25K Tiny Greens
Gepubliceerd:
Diner
Diner
4 Persons
4 Persons
Voorbereiding:
10 mins
Voorbereiding:
10
Kooktijd:
10 mins
Kooktijd:
10
Ingrediënten
%ingredient-rating%
100 gr Spruitenblaadjes
100 gr Spruitenblaadjes
%ingredient-rating%
50 gr cashew noten
50 gr cashew noten
%ingredient-rating%
50 gr amandelen
50 gr amandelen
%ingredient-rating%
50 gr parmezaanse kaas
50 gr parmezaanse kaas
%ingredient-rating%
1 teentje knoflook
1 teentje knoflook
%ingredient-rating%
450 ml olijfolie
450 ml olijfolie
%ingredient-rating%
1 hele citroen
1 hele citroen
%ingredient-rating%
1 op smaak zout
1 op smaak zout
%ingredient-rating%
1 op smaak peper
1 op smaak peper
Prijs
€ 4-6
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3.2 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Blancheer de spruitenblaadjes 30 seconden in kokend water, als ze bijtgaar zijn doe je ze in een bak ijswater.
2
Doe alle ingrediënten in een blender en maal dit tot een gladde massa, voeg eventueel extra olijfolie toe voor de gewenste dikte.
3
Bewaar dit nu in een afgesloten pot in de koelkast.

Recept geplaatst door team:
25K Tiny Greens
supper lekker goed recept
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]