Spruiten pesto

Door team :

25K Tiny Greens

Gepubliceerd:

Diner

Diner

4 Persons

4 Persons

Voorbereiding:
10 mins

Voorbereiding:
10

Kooktijd:
10 mins

Kooktijd:
10

Ingrediënten

%ingredient-rating%
100 gr Spruitenblaadjes
%ingredient-rating%
50 gr cashew noten
%ingredient-rating%
50 gr amandelen
%ingredient-rating%
50 gr parmezaanse kaas
%ingredient-rating%
1 teentje knoflook
%ingredient-rating%
450 ml olijfolie
%ingredient-rating%
1 hele citroen
%ingredient-rating%
1 op smaak zout
%ingredient-rating%
1 op smaak peper

Prijs

€ 4-6

Gebruikersbeoordeling

Waardering 3.2 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Blancheer de spruitenblaadjes 30 seconden in kokend water, als ze bijtgaar zijn doe je ze in een bak ijswater.
  • 2
    Doe alle ingrediënten in een blender en maal dit tot een gladde massa, voeg eventueel extra olijfolie toe voor de gewenste dikte.
  • 3
    Bewaar dit nu in een afgesloten pot in de koelkast.
  • Recept geplaatst door team:

    supper lekker goed recept

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?