spruitenblad kimchi

Door team :

25K Tiny Greens

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

16 Persons

16 Persons

Voorbereiding:
10 mins

Voorbereiding:
10

Kooktijd:
10 mins

Kooktijd:
10

Ingrediënten

%ingredient-rating%
2 kg Spruitenblaadjes
%ingredient-rating%
150 gr zout
%ingredient-rating%
50 gr rijstmeel
%ingredient-rating%
25 gr suiker
%ingredient-rating%
400 ml water
%ingredient-rating%
100 gr chiliflakes of chilipoeder
%ingredient-rating%
50 gr vissaus
%ingredient-rating%
1 1 ui
%ingredient-rating%
10 tenen knoflook
%ingredient-rating%
1 eetlepel gehakte gember
%ingredient-rating%
2 stengels citroengras
%ingredient-rating%
8 stengels bosui
%ingredient-rating%
4 4 peper

Prijs

€ more than 8

Gebruikersbeoordeling

Waardering 2.8 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    Zout de spruitenblaadjes royaal zodat ze pekelen voor ongeveer 4 uur, spoel ze hierna het liefst 3 keer goed af.
  • 2
    Vervolgens breng je de water, rijstmeel en de suiker aan de kook en vermeng je dit met de rest van de ingrediënten in de blender.
  • 3
    Vervolgens snijd je twee bosui en twee pepers in dunne reepjes en meng je dit samen met de massa met de spruitjes, Nu laat je dit een paar dagen in een luchtdichte pot fermenteren.
  • Recept geplaatst door team:

    Een super lekkere product wat je als tussendoortje kan eten maar ook met het avondeten kan eten.

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?