Door team :
25K Tiny Greens
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
16 Persons
16 Persons
Voorbereiding:
10 mins
Voorbereiding:
10
Kooktijd:
10 mins
Kooktijd:
10
Ingrediënten
%ingredient-rating%
2 kg Spruitenblaadjes
2 kg Spruitenblaadjes
%ingredient-rating%
150 gr zout
150 gr zout
%ingredient-rating%
50 gr rijstmeel
50 gr rijstmeel
%ingredient-rating%
25 gr suiker
25 gr suiker
%ingredient-rating%
400 ml water
400 ml water
%ingredient-rating%
100 gr chiliflakes of chilipoeder
100 gr chiliflakes of chilipoeder
%ingredient-rating%
50 gr vissaus
50 gr vissaus
%ingredient-rating%
1 1 ui
1 1 ui
%ingredient-rating%
10 tenen knoflook
10 tenen knoflook
%ingredient-rating%
1 eetlepel gehakte gember
1 eetlepel gehakte gember
%ingredient-rating%
2 stengels citroengras
2 stengels citroengras
%ingredient-rating%
8 stengels bosui
8 stengels bosui
%ingredient-rating%
4 4 peper
4 4 peper
Prijs
€ more than 8
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 2.8 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
Zout de spruitenblaadjes royaal zodat ze pekelen voor ongeveer 4 uur, spoel ze hierna het liefst 3 keer goed af.
2
Vervolgens breng je de water, rijstmeel en de suiker aan de kook en vermeng je dit met de rest van de ingrediënten in de blender.
3
Vervolgens snijd je twee bosui en twee pepers in dunne reepjes en meng je dit samen met de massa met de spruitjes, Nu laat je dit een paar dagen in een luchtdichte pot fermenteren.

Recept geplaatst door team:
25K Tiny Greens
Een super lekkere product wat je als tussendoortje kan eten maar ook met het avondeten kan eten.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]