Door team :
25k Ilias
Gepubliceerd:
Lunch
Lunch
8 Persons
8 Persons
Voorbereiding:
100 mins
Voorbereiding:
30
Kooktijd:
30 mins
Kooktijd:
100
Ingrediënten
%ingredient-rating%
2072 gram Bloem
2072 gram Bloem
%ingredient-rating%
939 gram zoete aardappel
939 gram zoete aardappel
%ingredient-rating%
581 gram water
581 gram water
%ingredient-rating%
56 gram gist
56 gram gist
%ingredient-rating%
41 gram zout
41 gram zout
%ingredient-rating%
22 gram suiker
22 gram suiker
%ingredient-rating%
45 gram bvm witbrood
45 gram bvm witbrood
%ingredient-rating%
250 gram basilicum
250 gram basilicum
%ingredient-rating%
75 gram munt
75 gram munt
Prijs
€ 2-4
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 3.3 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
schil zoete aardappel en kook je water en weeg je grondstoffen af voor het brood
2
kook je aardappel dood en laat afkoelen
3
voeg je zoete aardappel toe aan je afgewogen grondstoffen, draai vervolgens je deeg mengen 6 min 6 min draaien
4
haal je deeg uit de machine en verdeel in gewenste gewicht, dan heb je 30 min bolreis
5
na 30 heb je een puntreis na die 30 min in de bakvormen doen nogmaals laten reizen 60 min lang en dan afbakken 230 - 230 voor 25 min

Recept geplaatst door team:
25k Ilias
Recept: T65 2072 gram Gist 56 gram zout 41 gram bvm voor witbrood 45 gram suiker 22 gram water 582 gram munt 150 gram basilicum 350 gram
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]