Door team :
25k sven
Gepubliceerd:
Tussendoor
Tussendoor
4 Persons
4 Persons
Voorbereiding:
45 mins
Voorbereiding:
5
Kooktijd:
5 mins
Kooktijd:
45
Ingrediënten
%ingredient-rating%
5 stuks zoeteaardappel
5 stuks zoeteaardappel
%ingredient-rating%
15 gram gember
15 gram gember
%ingredient-rating%
1 bosje basilicum
1 bosje basilicum
%ingredient-rating%
250 gram bloem
250 gram bloem
%ingredient-rating%
110 gram boter
110 gram boter
%ingredient-rating%
4 teentjes knoflook
4 teentjes knoflook
%ingredient-rating%
300 gram panko
300 gram panko
%ingredient-rating%
6 stuks ei
6 stuks ei
Prijs
€ 0-2
Gebruikersbeoordeling
★★★★★ Waardering 4 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bereiding
1
schil de zoete aardappel en zet ze in een pan met water op het vuur
2
ondertussen hak je de gember knoflook en basilicum fijn
3
je maakt een roux van 50 gram bloem en 60 gram boter
4
je wacht tot de aardappels zijn gekookt en stampt ze samen
5
je voegt de puree bij de roux samen en je voegt de gember knoflook en basilicum toe
6
je doet deze mix in een spuitzak en spuit kroket vormpjes uit
7
die vormpjes leg je even 10 minuten in de friezer om af te koelen
8
daarna paneer je de kroketen in ei en bloem en paneer meel
9
de kroketten gooi je daarna 5 minuten in de frituur

Recept geplaatst door team:
25k sven
hele lekkere kroketen
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]