zoeteaardapp kroket

Door team :

25k sven

Gepubliceerd:

Tussendoor

Tussendoor

4 Persons

4 Persons

Voorbereiding:
45 mins

Voorbereiding:
5

Kooktijd:
5 mins

Kooktijd:
45

Ingrediënten

%ingredient-rating%
5 stuks zoeteaardappel
%ingredient-rating%
15 gram gember
%ingredient-rating%
1 bosje basilicum
%ingredient-rating%
250 gram bloem
%ingredient-rating%
110 gram boter
%ingredient-rating%
4 teentjes knoflook
%ingredient-rating%
300 gram panko
%ingredient-rating%
6 stuks ei

Prijs

€ 0-2

Gebruikersbeoordeling

Waardering 4 van 5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bereiding

  • 1
    schil de zoete aardappel en zet ze in een pan met water op het vuur
  • 2
    ondertussen hak je de gember knoflook en basilicum fijn
  • 3
    je maakt een roux van 50 gram bloem en 60 gram boter
  • 4
    je wacht tot de aardappels zijn gekookt en stampt ze samen
  • 5
    je voegt de puree bij de roux samen en je voegt de gember knoflook en basilicum toe
  • 6
    je doet deze mix in een spuitzak en spuit kroket vormpjes uit
  • 7
    die vormpjes leg je even 10 minuten in de friezer om af te koelen
  • 8
    daarna paneer je de kroketen in ei en bloem en paneer meel
  • 9
    de kroketten gooi je daarna 5 minuten in de frituur
  • Recept geplaatst door team:

    hele lekkere kroketen

    [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

    gebruikers beoordeling

    Is het product lekker?

    Is het product creatief?

    Is het product makkelijk te produceren?

    Is het product makkelijk te verkopen? Aan een brede doelgroep?